Hra na schovávanou

Hra na schovávanou

Anotace: ...

Vpravo. Vždycky jenom vpravo
a do země.
Hledět do země.
Abych nešlapal na mravence.
A abych nezachytil něčí pohled.
Rychle. Rychle musím utéct
domů
abych uprchnul
očím.
Všude. Všude se dívají
pohledy.
Schovanej v bytě,
žaluzie stažený,
radši ani nesvítit.
Jistota. Je třeba mít jistotu
že nesledujou.
Můžu nemít strach,
ža budou mít otázky -
nemám rád svý odpovědi.
V bytě
ve tmě
nemusím reagovat
na slova z venku.
Vpravo. Naučil jsem se
chodit vpravo. --
Abych do nikoho nenarazil.
Abych NA NĚKOHO nenarazil.
Od zamčených dveří
mám klíče jenom já.
A tak hlavně hledět do země.
Autor frangir, 16.05.2006
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mám taky rád absurdní drama, ale už jsem starší a beru život jako grotesku. To jiného je absurdita nežli groteska? Díky za koment.

25.05.2006 10:02:00 | Tomáš Takový

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí