Přiznání

Přiznání

Anotace: Jaké to je když nemáte kámoše a vaším jediným kámošem je jen droga?

Sbírka: LADYfuny for you

Kamarády neměla jsem
nechtěla jsem už žít,
Mím jediným kámošem,
byla jenom droga.
Nejsem žádná feťačka co bez drogy nevydrží,
zkus si být jen na chvilku třeba v mojí kůži.
Než jsem měla tebe
tak jsem byla na dně.
Drogy.To byly mí přátelé.
Nikdy mě nezradili
tak jse je brala pořád.
Tebe už chci ale míti napořád.
Už nebudu fetovat,
zkusila jsem to párkrát
To tě potom přinutí,vzít si víc a víc.
Drogy k životu nepotřebuji
já chci mít jen tebe.
Odpusť mi můj milovaný
lásky plnný Tome.
Autor ona ..., 16.05.2006
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí