Klíč ke hvězdám

Klíč ke hvězdám

Anotace: Jak se dostat ke hvězdám,bez klíče?Najdete na to odpově ď?Já ne a proto píši tuto báse ń.

Sbírka: LADYfuny for you

Jak se dostat ke hvězdám,
když klíč nikdo nedá vám.
Jediným klíčem ke hvězdám je noc.
I ta však má v sobě nějakou moc.
Nikdo z lidí nemá klíč
a tak si o tom nechávám jen snít.
Zdá se mi o krásných hvězdách,co na naše přání padají.
Já jsem si přála krásný klíč,kterým se hvézdy otvírají.
Autor ona ..., 16.05.2006
Přečteno 302x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí