jen tak

jen tak

Anotace: mám v duši čisto, v srdci jisto, místo, kde slunce vstává a na mý gusto v hlavě pusto - jenom stromy a tráva, mám v duši čisto ,v srdci jisto v nohách měsíc mi spává(Z.Navarová)

mám ráda modrý nebe promíchaný mrakama
kouřový obláčky z vodní dýmky
něžný obětí a pohlazení rukama
život, samej klikihák, jen žádný přímky
svý depky, klubka myší co mi v hlavě straší
úniky, jen tak pryč a svalit se na záda
knížky i když se na ně někdy v koutě práší
vzpomínky a to pěkný co je před náma

mám ráda mí anděle co lidský tváře mají
když sníh taje a promění se v bláto
moje přátele co mí nejstrašnější skutky znají
bolest a beznaděje protože vím, že stojí za to

mám ráda vůni dřeva když v uhlících se k nebi vznáší
moje lásky co mi bubáky v hlavě plaší
mám ráda život, moc často mu to neříkám
mám ráda život, protivníka s nímž se často potýkám

mám ráda život,proč?, prostě mám
Autor Mlha, 16.05.2006
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

máš moc pěkné básně :-)

21.05.2006 21:12:00 | Vera

Vaše báseň se mi také líbí. A nejen tahle, ale i všechny ostatní.

16.05.2006 23:57:00 | coMIC HEALs

mne se líbí i veselá...:)

16.05.2006 23:43:00 | Kay

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí