Vzdálená

Vzdálená

Anotace: Všechno hezké jednou končí...

Vím, že bych teď neměl básně psát,
dívat se na měsíc a veršovat,
neboť nesmím tě už milovat...

Měsíční kotouč teď září jak tvá tvář,
jež se přede mnou schovává.
Růže rozkvetlá, proč jsi mi tak vzdálená?

Tvoje oči překrásné, tvoje vlasy přehebké
a tvoje rty přesladké...
Proč jsou mi teď tak daleké?
Autor Slava-THC, 17.05.2006
Přečteno 387x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Raději bych byl bez inspirace než bez lásky...

18.05.2006 20:19:00 | Slava-THC

vím, o čem mluvíš...

17.05.2006 19:13:00 | Daily

Ach ta smutná romantika...

17.05.2006 18:37:00 | semiramis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí