Umíráček za živé

Umíráček za živé

Anotace: tahle se mi moc nelíbí, tak chci vědět, co na ni řeknete vy.

Větroplachá jistoto
Rudovlasý plameni
Smrtko- naše poroto
Tvá kosa je znamení

Nevděčností vládneme
Však život ve tvých rukou
Kdypak z prachu vstaneme
Kdy žalem srdce puknou

V tmavé bouři mrazivé
Komu zvoní hrana?
Umíráček za živé
Do nebe je brána

Epitalam bez smíchu
Žalozpěvy vítá
Žit pro lidi,hříšníku
Víc možností skýtá

S epitafem na duši
S křížem na svých bedrech
Hlas kněze tě ohluší
Chladem v letních vedrech
Autor gaginas, 06.07.2004
Přečteno 620x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí