Signum Diabolus

Signum Diabolus

Anotace: Znak našeho rodu

Tisíc let černých myšlenek
Návrat zpátky do plenek
Tisíc let vlk svobodu vyje
Přesto stále vládne tyranyje

V dálce vidím hvězdu svítit
Vidím ji v nedohlednu – nejde chytit…
Odsoudili jsme se k zatracení
Náš svět nikdo nevymění

Stále stejní lidé
Nevím co nám zbyde
Stále stejní despoti,
Kteří se nikdy nezkrotí

Chceme žít v ráji
Však jenom peklo nám dají
Signum Diabolus – znak našeho rodu
Pro nás nenajdeme živou vodu
Autor Žiťa, 17.05.2006
Přečteno 247x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Me trochu konci poradny zakonceni... jnnak je to dobry

17.05.2006 21:10:00 | Tomáš Ektus

Připadá mi to takové nemastné neslané. Většinou, když má báseň dobrou atmosféru, tak mi skřípající rytmus až tak nevadí, ale tohle mi nějak nesedlo. Tak 60.

17.05.2006 21:06:00 | Epona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí