Básníci

Básníci

Anotace: :)

Přečetl sis již mnoho knih.
Šťastných i plných stesku.
Nejednou měl jsi radost z nich
za noci tkané z blesků..

Užil sis mnoho vzácných chvil
na dějišti plném zvratů..
Tu hledal's palouk lesních víl,
tam měl jsi sedm bratrů..

Když's potom veršům přednost dal
a mládí sis z nich složil,
uvěř, že's našel velký dar,
který by's s těží prožil.

Někdo dřív, někdo později,
až když se světem prošel,
na stránkách knížek NADĚJÍ
své pravé cíle našel.

Jen jestli tvá náděj zanikla,
radosti odletěly,
tak odpusť duši básníka,
tak ODPUSŤ PISATELI..
Autor gaginas, 06.07.2004
Přečteno 751x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí