Já to vím

Já to vím

Anotace: věřte mi

Já vím, věř mi já to vím,
když máš v očích písek
a na duši splín,
jak je moc těžké
jít s hledím vzpřímeným.

Přesto, že těžko je ti
rozdávej úsměvy a vlídná slova
čas ukáže ti, že nezbývá,
než začít znova.

Svým žalem, jen nepřátele potěšíš
a ty, co milují tě, zarmoutíš.
Autor takova, 21.12.2004
Přečteno 414x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí