šifra mistra Kamikadze

šifra mistra Kamikadze

Anotace: Někdy je všechno jinak a to jen proto aby to bylo nakonec tak jak to má být

Krůpěj rosy nevoní
jen hledá cestu k potoku

prošlapaný podrážky

Velké zvíře zaduní
na kostelní věži ten den

dlouhý čekání

Dlaň svírá konopí
snad provaz nebo cigáro

trocha vzrušení

Řekl klepej, klepej a tluč
na vrata lásky poznání

svatá neděle

Pravda a láska a naděje
dobrý slogan z reklamy

pravost nelze ověřit

Nechal se zabít potupit
tři kapky rudých slz

krok krokem do tmy je

Davy se dáví myšlenkou
na pravost těch tvých slov

pod postelí kříž

Nevím zda dneska nakoupit
či počkat na zítra

a věčné doufání

Pletem si ráno s večerem
a pletem si vlastní smrt
Autor Kamikadze, 19.05.2006
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí