Nevěra.

Nevěra.

Anotace: je za dveřmi - pustíme ji zase dál?

tak už se blíží, už se klube
a jsem jak zvíře když jsem sám
co na tom když ti trochu zbude
že na to přijdeš nedoufám

nejsem sám před sebou si jistej
to když je dost v hlavě prý se smí
já nepřipadám si už vůbec čistej
od sebe k tobě a pak zas k ní

ber dávej věř mi dýchej pro mě
pocit viny kéž se vytratí
já chtěl vás vždycky stejně obě
kterou z vás za to zaplatím...?
Autor Adam Piston, 20.05.2006
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nemám k tomu víc co říct. Je v tom všechno. To je prostě o životě.

25.12.2006 18:26:00 | Terakota

Též velmi pěkné zpracování...

25.05.2006 06:57:00 | Jin

Pěkně vyjádřené, jen bych nechtěla být tou co zaplatí, ještě, že to holky o sobě neví.

20.05.2006 06:00:00 | grázlík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí