Sedím a koukám a nevim

Sedím a koukám a nevim

Anotace: pánové v džínách a dámy, postávajíce tak samy, den co den stejné se zdá mi lidské pochlastávání...

Sedím a koukám a nevim
čemu se tak strašně divim
tekutým chlebem se živim
a kolem mě zrovna tak

pánové v džínách a dámy
postávajíce tak samy
Den co den stejné se zdá mi
lidské pochlastávání

pít, pít, pít
na dno půllitru se koukat
vlezlou melodii broukat
z televize
to je krize

Sedím a koukám a nevim
čemu se tak strašně divim
charakter svůj si tu křivim
a kolem mě zrovna tak

pánové v džínách a dámy
lízaj si svý vlastní rány
Den co den stejné se zdá mi
lidské pochlastávání

pít, pít, pít
na dno půllitru se koukat
vlezlou melodii broukat
z televize
to je krize
Autor mimoid, 20.05.2006
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, je to smutné když někdo jen lemtá, holt chudáci bez zájmů.

31.08.2006 00:03:00 | Jahudkka

Njn, móda dnešní moderní doby...výstižně napsané.

20.05.2006 09:08:00 | Epona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí