TOBĚ

TOBĚ

Anotace: však Ty víš

Jsi všude a přitom nikde
jsi ve mně,
a přesto prázdná jsem
prosím Tě, přijď,
proč stále unikáš.

Potřebuji radu Tvou,
potřebuji rozhřešení,
za Tebou nemůžu,
Ty máš vždy řešení.

Mé srdce pláče,
mé oči nevidí,
pískem jsou zanešené,
žiju já hříšným životem,
na vlásku zavěšeném.
Autor mamina, 20.05.2006
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je pekna docela se mi libi :-)

20.05.2006 19:25:00 | 89Rosa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí