o náladě

o náladě

Anotace: o mých zvláštních náladách,co se střídají častěji než čeští premiéři...

v krajině snů tančím obnažena
s náručí květin a se jménem žena
vdechuji vůni lásky a svobody
a pak se rozběhnu a skočím do vody

přemýšlím o černých barvách na obzoru
svobodu hledám v řevu a vzdoru
procházím krajinou,co štěstím jen plápolá
a čekám,až smrt k sobě mě zavolá

mohla bych teď štěstím tady výskat
mně však nezbývá než dál si stýskat
Autor Janis Joplin, 21.05.2006
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak ta první sloka je dokonalá!

01.03.2007 17:30:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí