Předvolební

Předvolební

Anotace: K aktuálnímu politickému období...

Přeslazené básně lživé
Kulhající ve verších
Kostrbaté fráze křivé
křivější těch včerejších
Básně které rájem voní
ač ďábel sám je sepsal
Strofy jimž se kdekdo kloní
Byť výsměch do nich vepsal
Sliby tahající uši
budoucími výhrami
lež však z názvu moudrý tuší
jméno básni vskutku sluší...
...předvolební programy
Autor Veseldík, 22.05.2006
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

cha:) trefný

24.05.2006 12:39:00 | ten v koutě

Dobrý je to, nejen myšlenka, ale i obraty.

22.05.2006 11:51:00 | gemerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí