Odřený kolena a moudrý dlaně

Odřený kolena a moudrý dlaně

Anotace: vzpomínka..

V korunách stromů
Dýchat nahotou svých
Dlaní

A Kůra vrásní do kůže
Vzpomínku
-Růžových tváří,
dítek lesklých
na hladině oblohy

A vůni skořice na dychtivých
prstech

-Tak vysoko!
Zapletený v keřích od
Smíchu a nekonečných
Ozvěn
-Kyselých ostružin

Zase v holinkách
a s legračně
Velkým kloboukem

-To moudré dlaně
Ve vlasech.
Chladí horký pláč
odřených kolen
Autor Art Brasi, 22.12.2004
Přečteno 390x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí