Kouzlo vánoční

Kouzlo vánoční

Anotace: Pro všechny malé i velké. Pro všechny co znají pravou hodnotu těch malých dárků. Pro Vás, lidičky. Krásné vánoce. -j.c.ben-

Malý chlapec.
Jak na vánoce vždy se těšíval!
Nedočkavý, dychtivý, už, už,
jen aby pod stromeček se podíval.
A zčista jasna v malém srdíčku
se zázrak vánoc stal-
on poznal ten krásný pocit
kdy sám, s láskou prvně daroval.

Ten chlapec malý v očích štěstí měl,
když s dárkem v dlani pro mámu, ke stromečku šel,
a malý předmět v jeho ruce, jako démant se skvěl.
Ten večer, krásnější knoflík z perleti, svět neviděl...
Autor j.c., 22.12.2004
Přečteno 2556x
Tipy 3
Poslední tipující: Pevya, Andulýk
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře

ST! Ta je krásná, dojala mě..

10.11.2009 21:25:00 | Pevya

Připomnělo mi to moji úvahu - Zeptejte se dětí...tam to všechno je. :-)

25.03.2006 20:46:00 | no

Jen jsem slzu skanout nechala
hned vzpomínka mně dohnala
na první dárky co jsem rozdala
i na ty,co jsem od svých dětí dostala.

25.03.2006 16:46:00 | Roko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí