Vidím sen

Vidím sen

Anotace: ...

Za oknem prší
a nejde usnout
Lampy furt svítí
nechtějí zhasnout...

Dnes tu sedím, za svitu hvězd,
za zcela jasné bezměsíčné noci.
Společnost mi dělají jen světla z měst,
ale změnit to už asi není mé moci.

Jdu si lehnou možná se mi podaři usnout
zavírám oči chci si nechat zdát
pomalu usínám a už vidím sen který se mi bude zdát.

Vidím šiřé moře,
vidím řeky bez života,
vidím rozlehlé pláně
za zvuku větru a zlověstného ticha.
Autor 89Rosa, 22.05.2006
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí