Zrození po2.

Zrození po2.

Anotace: slečna nebo chlapeček,přenádhernej dáreček :o))

Nečekané,ale milé
budu táta roztomilé
budu chovat přebalovat
houpat,hladit,rozmazlovat
-
Budu z toho vykulenej,
nevyspalej nervosní
jak hromosvod nažhavenej
jak mi ten křik v uších zní
-
Blíží se to jako bouře
jak divoká lavina
utýct nechci stojím čelem
slzy padaj do klína
-
Slzy štěstí nad tou krásou
nad tajemstvím zrození
nový život budu chovat
to zas bude mazlení
Autor poeta, 23.12.2004
Přečteno 330x
Tipy 2
Poslední tipující: Dreamy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí