Cesta

Cesta

Anotace: jedno malé zamyšlení nad smyslem života

Mám v dlaních svůj čas,
jako každý z nás,
jak ho rozdělím,
to sama zvážit musím.

Láká množství krás,
jak každého z nás,
jen jedna cílem mým,
a tím směrem jít zkusím.

Z bolestí, ran, si rady brát,
rozpoznat klam a lásku dát
dobrým i zlým, přátelům mým
darovat teplo, zažehnout světlo...
zastavit spěch, rozpustit splín,
probudit dech a srdcem svým
tam, kde je pláň, postavit chrám,
vykouzlit smích a zář v očích.
Autor Cecilka, 23.12.2004
Přečteno 986x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (12x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí