Pírko

Pírko

Anotace: přišlo to tak najednou....

Co to tam v trávě leží?
divím se tomu
na trávě svěží,blízko domu
pírko tu leží.

Volně se sneslo
červenobílé pírko ptačí.
Do trávy kleslo.
Co to tak asi značí?

Kde jsou ty chvile,
které rádo tak mělo,
kdy ke slunci neslo je
nádherné ptačí tělo.
Autor nene, 24.05.2006
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

:-)
akorát si oprav to chvile, ale pořád platí, co jsem napsala ;-)

02.06.2006 00:06:00 | wee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí