Vůně Vánoc

Vůně Vánoc

Anotace: ********

Těším se na Vánoce
budu mít vyzdobený byt
jídla pití co kdo bude chtít.

Rozkrojím si jablíčko
vítej hvězdičko
vánoční již hoří svíčka
zapálím i kominíčka
o purpuře nemluvím
její vůni taky smím.

Pak zacinká zvoneček
pod stromečkem dáreček.
Lidi já se mám
šťastné a veselé i Vám.
Autor takova, 23.12.2004
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí