CHCI SLYŠET TVŮJ NÁZOR

CHCI SLYŠET TVŮJ NÁZOR

Anotace: Kdo to nezažije, neví. Být nepozorovaně vtahována do ostrých rodičovských sporů. Za zavřenými dveřmi od pokoje s kulisou křiku za nimi plakat. Každý den. S narůstající intenzitou. Žít ve strachu ve vlastním domě.

Jako kočka a myš.
Slova zpod dveří slyš..
Pociť vážnost každé věty.
Vadnou při nich silné květy.
Jaké to je?
Sedět uprostřed pokoje..
Dělám, jako bych nevěděla..
Jako bych sama tam neseděla.
V té ozubené tlamě vlezlého strachu..
Naslouchajíc lásky rodičovské krachu.
Jaké to je?
Přímo vprostřed pokoje..
Kdy sám problémů svých máš dost..
Jako by to nestačilo!..Cítíš ještě jejich zlost.
Jaké to je?
Problémy jejich, tvé.. Cítit oboje.
Autor Turmalina, 23.12.2004
Přečteno 634x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí