Tajemství života

Tajemství života

Anotace: nový život

Proč nad hlavou mi
tamtamy se stále ozývají?
Rytmus pravidelným zdá se být.
Jindy zas tóny jejich
zběsile navzájem se honí.
Ale neustávají.
Má duše však necítí se zmatená.
Naopak.
Ta hudba je tak příjemná.
A odkud ty zvuky přicházejí?
Toť tlukot srdce matky mé,
Pod nímž mne,
Plod lásky,nosí.
Autor Carolin Pandora, 25.05.2006
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je zase vono, to co tady hledám metafory to já rád je to dobré moc dobré

16.07.2006 17:17:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí