Štramanda

Štramanda

Anotace: ...láska kvete v každém věku...

V rozpuku stáří zas to na mě leze,
tělo už moc neslouží však chuť bych pořád měl.
Nevím, co počít, když vysychají meze.
Když to na mě leze, radši bych se neviděl.

V rozpuku stáří oči se mi klíží
u Dallasu, Chicago Hope - samý kraviny.
Když tu náhle spatřím babku v lehkém fiší.
Mlsně ke mě zhlíží, když otvírám noviny.

Ref: Je to štramanda, štramanda:
líce jak hřbitovní květ –
- sladkých devadesát pět.
Je to štramanda, štramanda,
zvládnem spolu cokoli,
když nám kyčle dovolí…
Štramanda…

V rozpuku stáří do gala se házím.
Po sto letech, čtyřech dětech já zas můžu žít.
Snad nebude jí vadit, že mi zuby schází,
až se ji pokusím na protézu políbit.

V rozpuku stáří vím už, co mě čeká.
Na Agátu z inzerátu rád si ruma dám,
to abych měl kuráž, až ji vezmu někam,
to abych byl měl značnou kuráž, až s ní budu sám...

Ref: Je to štramanda, štramanda:
líce jak hřbitovní květ –
- sladkých devadesát pět.
Je to štramanda, štramanda,
zvládnem spolu cokoli,
když nám kyčle dovolí…
Štramanda…
Autor ukume, 25.05.2006
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělý!!!

29.07.2006 15:17:00 | Ayla

Nemůžu si pomoct,mě to rozesmálo:o))Mám fantazii;)Výborný! -S-

26.05.2006 08:37:00 | Skywalker

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí