život je ztrátou času

život je ztrátou času

Anotace: našel jsem to v šuplíku

Život je jen ztrátou času,
svět špatný vtip,
nad jeho nesmysli žasnu
a hledám proč dál žít.

Já přešel jsem všechno
a stále přecházím.
Ztratil jsem naděje.
už se nesnažím.

Zkusil jsem bojovat.
jako lev jsem se pral.
Začal jsem litovat,
že do boje se dal.

Můj boj byl už prohraný,
tet už je mi vše jasný,
Že život ztrátou je,
a že blázen jen žije.
Autor přema, 25.05.2006
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tohle mě dost nakoplo! moc se mi to líbí..

16.09.2006 09:52:00 | Hell_bear

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí