Smuteční pochod

Smuteční pochod

Anotace: ...nevím, co mě to napadlo teď před Vánocemi, ale muselo to jít ven...posuďte sami...

Jako pohřeb, ploužící se ulicí,
černý průvod, kde úsměv chybí na líci,
pomalu jdeme .... ruce spojené....
cítící bolest, ta téměř zhmotněna je zde...

...v tom davu tesknících, kráčíme vedle sebe,
jednou jsme nahoře, podruhé dole.
Dáváš mi sílu, já Tobě naději,
že jednou....snad...budeme spolu....
....tady....na Zemi.
Autor Aniba, 23.12.2004
Přečteno 401x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí