Nesplněné přání

Nesplněné přání

Anotace: Pro jednoho bezva človíčka...mrzí mě, že to nedopadlo, jak jsem chtěla

Upadám v narkoromantický spánek
A snad posté zdá se mi zvláštní sen
Mraky oblouhou pohání depresivní vánek
A v noc se proměnil další teatrální den
Tak blízko slyším rytmus tvého dechu
ovládá mě touha se ti přiblížit
Zažít noc plnou vzdechů
a neumět ublížit

Mám jedno temné přání
které by se zřejmě nelíbilo tvému "okolí"
magickou noc plnou hraní
Jedno přání, co na srdci zabolí

Nabídni mi své dlaně
jazykem touhu ti vykreslím
pak políbím tě na ně
...jestli teda dovolíš...smím?

Teď jsi má půlnoc, má tma...na odpověď nevidím

vášeň a vzrušení..když si to představím

jak rozkoš a oheň - horku nikdy neodolám

to, co ti nabízím, taky sama hledám

Pomalu svléknu tvé svršky
cítím tvou nahou pleť
z rozumu zbyly jen útržky
no tak pojď a neuleť

Je to jen pouhé přání
netřeba uhýbat pohledem
zbytečné je červenání
když vášni odolat nesvedem

Dotkni se mě
zůstali jsme sami
Na dně země
pod hvězdami

A když se ty hvězdy ze tmy vynoří
propletou se naše těla
Něco v nás kouzlem zahoří
už víš, co bych chtěla?

Přitul se ke mně
když se ztrácím
Odcházím s tebou do svých snů
usínám
na chvíli se vracím
nebudeš tu až procitnu

Černá noc, noc temně temná
noční koncert se mění v serenádu
jedna duše druhou hledá
..ne, tohle jsem neměla v plánu

A tak každé ráno
bojím se, bojím, že skončí sen
bohužel, nebylo nám přáno
a do oken se vkrádá další divný den
Autor Sorrow, 25.05.2006
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

JJ, trochu neurovnané to je...ale zkus si srovnat něco, co sám nechápeš...

26.05.2006 13:15:00 | Sorrow

Ono málokdy něco dopadne, jak chceme. Na mě ta básnička působí poněkud neurovnaně. Snad ty emoce byly příliš silné.

26.05.2006 10:07:00 | JardaCH

Smekám a přeju ať splní se Tvé přání s dneškem či zítra se svítáním:-)

26.05.2006 00:23:00 | grázlík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí