Horská dráha

Horská dráha

Anotace: Jednou jsi nahoře a jindy zas dole...

Jak jízda na horské dráze,
zdá se život být.
Jednou je zle a jindy dobře,
můžeme jenom snít.

Snít o stálém klidu v duši
a věčné pohodě.
Lež v tom slyší moje uši
nikdy to nepůjde.

Proč jednou cítím se přešťastný,
že vše co dělám je dobře
a někdy jsem moc nešťastný,
že samota mě na kost odře?

Snad lépe jsem se cítil,
když na život nebyl jsem sám.
Snad vždy jsem tak tušil,
že po lásce zůstane šrám.

Ten šrám, ta rána teď se hojí,
někdy je dobře jindy hůř.
Každý snad samoty se bojí,
je jako v srdci zarytý nůž.

Občas tak přemýšlím a dumám
nad skutky z minulosti.
A odpověď pořád a pořád nemám,
jen samé zlosti.
Autor Arakkis, 26.05.2006
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí