Srdce plná barev

Srdce plná barev

Anotace: O barvách, které má člověk v srdci. :-)

Bíla je barva naděje,
žlutá jako slunce u srdce zahřeje.
Červená barva lásky je,
černá,srdce smutkem zakryje.
Zelená štěstí přináší,
modrá faleš do srdce zanáší.
Hnědá je skromnost sama,
zlatá na nebi rozzáří rána.
Stříbrná barvou stáří,
různé barvy v našich srdcích září.
Ať je to červená, bílá či modrá,
každá barva má v sobě trochu zla i dobra.
Autor Vera, 26.05.2006
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí