Vyznání

Vyznání

Anotace: lepší to nebude:-(

Již od útlého mládí
začala jsem verše psát
ne pro slávu, uznání
či peníze snad.

Vím, že píši neuměle,
ale je mi při tom skvěle
může za to pocit, který mám,
když se s tím, co píši
mohu svěřit vám.

S nikým nechci soupeřit
lepší, než on být
jen chci svými verši
lidi potěšit.

Lepší už nebudu
na tom nic nezměním
není mým posláním
živit se básněním.
Autor takova, 23.12.2004
Přečteno 405x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí