Už nevěřím...

Už nevěřím...

Anotace: teď mě to napadlo...jsem naštvaná sama na sebe,nevím proč dál zůstávám a trápím se...

Sbírka: I láska bolí

Chtěla bych cítit kapky deště na svém těle….
Chtěla bych jednou milovat- upřímně,vášnivě, vřele.
Chtěla bych cítit letní vánek ve svých kadeřích…
Chtěla bych věřit v lásku – protože v ni nevěřím.

Chtěla bych ti napsat pár slov rtěnkou na zrcadlo…
Chtěla bych ti říct – mrzí mě,že to takhle dopadlo.
Chtěla bych, ale nejde mi to tě milovat…
Chtěla bych být s tebou a z lásky se radovat.

Láska se vytratila jen tvojí vinou…
Nechals mě samotnou a jsi s jinou,
Po tobě zůstal jen zmatek v srdíčku
Slzy se kutálí po líčku…

Už nevěřím…
Autor Ninka, 26.05.2006
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

basen je pekna a myslim si to same co Pablitofracek ma pravdu a ja verim ze tu pravou lasku najdes co nejdriv :-)

26.05.2006 23:16:00 | 89Rosa

Tohle není láska, ale závislost ... láska osvobozuje a pak vše v té první části se naplní ...Jen mu dopřej tu děvčinu, teď máš prostor pro skutečnou lásku ...:)

26.05.2006 21:56:00 | Pablitofracek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí