Prospěchářská

Prospěchářská

Anotace: Tak takhle nějak mi připadá naše společnost...Bohužel

Uč se chlapče lháti
pokoře se vyhýbej
když má ti někdo dáti
kleč,či záda ohýbej

Dbej tvářiti se přesladce
Za zády pak pomlouvej
dej základ cizí oprátce
popraveným se omlouvej

Buď úplatným panáčkem
city měj jen k smíchu
kurvám dobrým pasáčkem
hrdost proměň v pýchu

Staň se zrádcem,zlodějem
Kupuj lidské pohlaví
dřív než-li se nadějem
památník ti postaví
Autor Veseldík, 26.05.2006
Přečteno 538x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí