Nějak významně se nejmenuje:-)

Nějak významně se nejmenuje:-)

Anotace: Pro Matta, aby měl o čem přemýšlet :-)

Nic to pro nás není
je to jen hledání jehly v kupce sena
je to jak znovu pohlazení
od života krátkého.

No nedá se nic
dělat,
snad jen snít,
že ona příjde.

Pohladí tě,
políbí tě,
a snad tě milovat začne.

No momentálně jsme
křehcí,
jsme jak stéblo trávy.

Tak proč život si život neužít?
proč jsme tak malincí?

Možná,
kdyby mozek náš,
byl dvakrát větší,
možná,
kdybys mě chtěla.

Tak bych našel smysl
Smysl života
Smysl můj..... :-)
Autor Hawkey, 23.12.2004
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí