Vlasy

Vlasy

Anotace: ... napadla mě při čtení jedné básničky zde...

Moje dlouhé vlasy,
rámují moji tvář,
umyju je, usuším,
rozhodím na polštář.

Moje dlouhé vlasy,
jsou rudě zbarvené,
hladíš je, laskáš,
prameny spletené.

Moje dlouhé vlasy,
před větrem schovávám,
rozepnu je, rozpustím,
budeš-li se mnou sám.
Autor Popelka, 24.12.2004
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí