Slash

Slash

Anotace: Tohle je básnička k jedné mojí povídce,kterou možná někdy dát i ne tyto stránky...

Chlapec z světa neznámého,
hledí do života tvého.
Tváří se že nechápe,
oco v noci tobě jde.
Avšak ví ,byď raději by,
zapomněl na noční hry.
Tak se snaží co jen může,
odejít,zanechat,jen dvě růže.
Na znamení vděku,lásky.
Často myslí na obrázky,
jenž ty si mu ukázal.
Do zhouby ho vykázal,
jeho smysl pro krásno.
Bez něj by tu bylo prázdno,
tak si ho drž…
Autor Mania Dardeville, 28.05.2006
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí