Atomový výbuch

Atomový výbuch

Anotace: Myslím,že titulek mluví za vše...

Lidi jsou jen trosky bez tváře.
Krása nás už k světu neváže.
Pohřbíváme mrtvé,tiše pláčeme,
ale vždyť mi přece za tu zkázu můžeme.
Měli jsme továrny,atomové zbraně,
Stáli sme prostě na špatné straně.
Tak vězte lidičky,svět kolem končí,
Ale to nevadí,Země se dál točí.
To že jen vyhyne lidstvo,není přec žádný problém,
Tak sbohem človíčku zbyde ti emblém.
Jak památka na věčný časy.
Vidíš a tys myslel že se dožiješ krásy.
Krása tu opravdu kolem není,
Tak pohleď človíčku,pohlédni na ní.
Na krásu poslední co nás kdy potká,
Na výbuch atomů,sláva je vrtká.
Víš?….
Autor Mania Dardeville, 28.05.2006
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí