Chuť

Chuť

Anotace: pocity čerstvého zamilování

Chuť
Mám chuť se radovat,
Z každé maličkosti.
Mám chuť smutnit,
Kvůli každé blbosti.

Mám chuť plakat,
Jen tak bez důvodu.
Mám chuť se smát
A změnit cesty osudu.

Mám chuť jíst,
Sladké slané dohromady.
Mám chuť hladovět
A trápit svoje tělo hlady.

Mám chuť žít,
Žít naplno každý okamžik
Mám chuť zemřít
A ukončit to směšné bytí.

Mám chuť snít
A nikdy už se neprobudit.

Mám chuť křičet
Aby mě všichni lidé slyšeli.
Mám chuť mlčet
A potlačit v sobě všechny touhy.

Mám chuť toužit,
Po všem co je nedostupné.

Mám chuť chtít
vše co nemůžu mít.
Autor Pheobe, 24.12.2004
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí