Krásné oči

Krásné oči

Anotace: oči jako okénka do duše

Krásné oči ,
Se na mě dívají
A tolik upřímné býti se zdají…

Krásné oči,
Já oblíbila si je
Pro plamínek dobra , který v nich žije.

Krásné oči,
V nichž síla, naděje a láska přebývají.
Oči jenž křišťálovou průzračnost v sobě mají.

Krásné oči,
Do kterých tak ráda hledím
Oči v nichž v příjemné modři se utápím.

Ty krásné oči,
O nichž v noci se mi zdává
Oči jejichž dobrota mě tolik láká…
Autor Pheobe, 24.12.2004
Přečteno 616x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí