Dítě

Dítě

Anotace: trochu drsná realita

Všichni mě opouští.
A všechny opouštím já!
Smutkem to začne a sebevraždou končí.
Na konci tunelu...Světlo!

Sbohem...teď se loučím!

Osudová...
symfonie hraje.
Takty valících se smyčců
a pověstného kvarteta.
Aneb-konec... a poslední věta

Dopis na rozloučenou...

Trapné... vzpomínky z mládí
jako kapky rtutě se rozutečou,
když krev svým tancem pohled svádí...

dolů...
na to moře smutku!

A rozčarovaná skutečnost se zdá...
Aneb...
konec! Když život začíná...!
Autor Gwladus, 29.05.2006
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No, tak mě teď napadá: neříkala jsi náhodou, že jsi proti metaforám?!! Ale já je mám ráda, takže 100:-).

11.06.2006 21:48:00 | Bajík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí