Válka a myšlenky

Válka a myšlenky

Anotace: Prostě něco o válce

Válka jsou nebesa,
nebesa bez ráje,
za války neznáme.

Boje se bojíme, avšak se těšíme,
čas ten zas nadešel, vyraž a nevracej,
dáváš a nabízíš,
mnoho je ve hře,
chlapec chce vyrazit a vlasti doložit,
že on je ten pravý.
Mne se to netýká,
já jsem přec civil,
já sem tu doma a válku přec nechci,
vojska se navrátí, avšak čí?
Já už se nebojim, svědomí zemřelo
a název nese král.
Autor Gabriel17, 29.05.2006
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I civil je tvá vlast, měl bys jí bránit hrdě zas. Svědomí své bližní chránit zůstané čisté a nemusí se hájit.

29.05.2006 21:20:00 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí