chtéla bych

chtéla bych

Anotace: bsnicka ktera je o tom jaka bych chtela bych...moje pocity muj svet...ktery ovsem malo lidi chape!

Chtěla bych být jako vítr,
který může všude být.
Chtěla bych umět to co mnozí neumí.
Chci být sama s sebou ve vlastním světě!

Chci se umět smát a hodne milovat!
Chci jít tou štastnou cestou
ale nemuzu
neco mi v tom brani a mne to
k smrti vytáčí!

Nechci být tím čím jsem
Chci jen to co nemužu už nikdy mít!
Autor drsticka23, 29.05.2006
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi teprva na začátku a všechno je jednoduché.
Stačí si jenom ujasnit, v čem tkví naše chtění.

30.07.2006 09:48:00 | Anny

Trochu dost teenagerské téma - co ti brání ?
Nebuď naštvaná a otevři se světu.

29.05.2006 21:10:00 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí