Šeptejte

Šeptejte

Anotace: melancholie

Umělci dekadentních světů
Kde máte své hroby?
Kde spočívají hrdinové, jež zabila krása?
Kde zhynuli ti, jež nebáli se lidské zloby?
Fénixové, co shořeli v letu?
Snad nebyli z kostí, masa?

Šeptáte?
Ne, to ticho mluví k sobě
Smrt se chechtá
V duhované róbě

Proto hledám vaše těla
Jen pro důkaz existence
Že ona ve své bledé tváři
Vaše bídné sliny měla

Prosím, šeptejte
Autor soske, 30.05.2006
Přečteno 455x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to hezký styl, ale nějak jsem se zamotal do významu.

30.05.2006 21:31:00 | petrzal

ZAcatek je dokonalej... je to pekne melancholicky a ted me mrzi ze sem dal jen 80.... 100 by si to zaslouzilo... odpust jestli muzes

30.05.2006 20:12:00 | Tomáš Ektus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí