Vykročení

Vykročení

Anotace: …a šel

Harlekýn zdá se tolik bledý
se slzou v oku naposledy
kolesem štěstí si zatočí
V každém tom čtverci něco darů
vypadlých ze snů do polštářů
pozdě je - nepoznáš co je čí

Vytoč si nové sny na pouti
rozumem skládané řeknou ti
přislíbí šťastné dny a snad i vřelé
Nestojí nic než několik ran
a výsměch terčů ze všech stran
lásku sic nenosí srdce však nechaj‘ ti celé

Harlekýn se slzou poznal ten klam
odstrčil kolo a řekl – Já sám…
když bílou tvář nastavil světu
Odvahou posílen jde pořád dál
aniž by nacházel proč by se smál
už nehledá nic – pro druhé je tu
Autor Heda, 31.05.2006
Přečteno 439x
Tipy 5
Poslední tipující: J's .., Divoženka1, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když Harlekýn hledat přestane
a dává... darů se mu dostane... ;o))

Jsem moc ráda, že jsi tady...

08.06.2006 10:47:00 | Cecilka

Holka to je pěkné! S dovolením si ji vytisknu. Kolegyně v práci si ji taky rády přečtou.

31.05.2006 14:11:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí