Pravda

Pravda

Anotace: Co je lepší? Znát celou krutou pravdu nebo žít v nejistotě???

Pravda se má říkat…že?
Tak proč mi to bodá do zad nože?

Proč pravda tolik bolí…
nejsou lepší slova nevyřčený???

Někdy může bolet oboje
Ale proč hned táhnout do boje???

To se nedá pravda nějak jinak říct???
To se musí hned narážet do slabin bezmocných…

Já teď ale nechci brečet…
NEBUDU nikomu u kolenou klečet…

Já prostě nebudu koukat na boly minulosti
půjdu dál a pevně… pevně zatnu pěsti…
Autor barking bitch, 31.05.2006
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuju :o)

13.08.2006 21:55:00 | barking bitch

Tak tahle je fakt dobrá...:-)si šikula

19.06.2006 21:54:00 |

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí