Touha po boji...

Touha po boji...

Anotace: Tak si to třebas přečtěte....

Pušky ses zbavil,
zanechals ve stínu,
chlapec ji nalézá a volá ve víru,
chce zas tam vyrazit,
ale má proč?
Nevíme, bojíme, my se chcem zachránit,
teď ještě nemá to být.
Válku tu vzíváme, nechceme spát,
my chcem se rvát!
Bojovat, zabíjet, potlačit, potrestat,
my ti katové, soudci a hrobníci,
náš je ten hlas, hlas polnic a děl.
Všichni jsme zhřešili a zpívali zas.
Pěli jsme kanóny a bajonet napoví,
kdo je ten nevinný, kdo přijde pak?
Autor Gabriel17, 31.05.2006
Přečteno 538x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

námět není moje parketa

01.06.2006 09:42:00 | ni.va

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí