Probuzení

Probuzení

Anotace: O smutku a o naději.

To kalné ráno studené...
Mrazivá šedomodrá tma,
a všechny zámky zamčené.
Zemdlená radost předvčerejší
na dveře marně tluče.
Chci věřit,
ale vím, že ne,
ne dnes,
ne zítra,
možná pozítří,
snad aspoň malá jiskřička
dotkne se unavených dlaní,
paprsek bledý
nesměle sáhne na víčka
za jasnějšího jitra.
Pootevře se brána
únavou zasypaná,
když nedoufáš už ani,
naděje pohaslá
snad znovu zajiskří.
Autor miela, 01.06.2006
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle vyzařuje city a jiskří v emocích.

24.08.2006 20:34:00 | Anny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí