Kdo?!

Kdo?!

Anotace: dificile est tristi fingere mente iocum

Jsem básníkem nekonečných šifer,
na zeď nářků bez obrázků
píšu tajná poselství slzami a steskem
všech nezúčastněných
za přítomnosti pozůstalých-andělů...

Jsem malířem bezejmené samoty
a pokaždé,
když noc zhasne hvězdné nebe
nanáším tmu jemnými doteky štětce
na své plátno z věčnosti...

Jsem cizincem v tomto prapodivném světě
bez průvodce životem,
kterého jsem ztratila,
a tak bloudím cestami jako slepec,
který nemá šanci na návrat...

Jsem zbabělec a sobec,
opouštím lidská srdce
ze strachu před svým já,
nelze mi nic prominout
jsem už taková...

Jsem?!
už asi dávno nejsem...už dávno to nejsem já
Autor Kim (Ta samá Kim), 01.06.2006
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...zajímavá, trefila se mi do nálady..mě se líbí !

02.06.2006 15:04:00 | skaj

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí