Naděje

Naděje

Anotace: Kdo by to neznal... Opět novější dílko.

Malinké světýlko v tunelu zoufalství
blikat začalo zlehýnka.
Malinká holčička ručku natahuje,
větříkem se jí chvěje sukýnka.
Chytit by ho chtěla!
Kdo se jí diví?
Každý by naději chtěl.
Jen hlupáci nechápavě civí,
odvážný dotknout by se měl.
Holčička napíná prstíky,
už, už ho skoro má.
Však vše kolem se zachvěje –
- to jen sen se jí zdál.
Na naději musí si počkat,
jen tak ji někdo nechytí.
I kdyby kulila svá krásná očka,
naděje se podlosti neštítí.
Autor Temeraire, 02.06.2006
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí