Leť!

Leť!

Anotace: dušičko...leť!

Zřekni se života a zřekni se víry
postůj v tichu jen kratičkou chvíli
pořež se na ruce, poklekni v prach
zabij svou tíseň, zařvi jak drak
vykřič to jméno, co vezme ti dech
vyškrábej monogram po všelikých zdech
pak vezmi revolver přilož ho k spánku
poslouchej zvuk letního vánku
rozkroč se z široka a zvolej TEĎ!!!

Tak teď....moje dušičko...leť!!!
Autor hajena, 02.06.2006
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkná :)

21.07.2006 16:25:00 | jan.vostal@email.cz

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí